Úvodník k sezóně Podzim 2011

01.08.2011 12:00

Bamboocha City vstupuje do nového ročníku opět s nejvyššími cíly. Předvádět svou přirozenou fotbalovou krásu a konečně postoupit zpět do 6. Ligy. Vedení klubu v letním přestupovém období nezahálelo a pro úspěšnou sezonu udělalo několik změn v kádru. Jako nejdůležitější se jeví angažování útočníka Ondřeje Červinského a zejména mladého brankáře Tomáše Šejvla, od kterého očekáváme, že nahradí brankářskou legendu Petra Pivoňku, jehož kariéra se blíží ke konci. Bamboocha registruje zájem o Piva ze strany několika týmu hanspaulských lig. Prozatím bude Pivo plnit roli brankářské dvojky a asistenta trenéra ovšem v případném odchodu mu vedení bránit nebude. Poslední letním příbytkem v kabině bude potom Jakub Hospodský, který stejně jako například Ondřej také prošel bohnickým Slovanem.

Velkou ztrátou pro mužstvo pro minimálně podzimní ligový ročník bude absence dlouhodobě jednoho z nejlepších hráčů a pilíře obrany BC Martina Romana, který si v letní přípravě přetrhl stehení sval. Podle prognóz odborníků je jeho start na podzim prakticky vyloučený. Na jeho místo tak trenér nejpravděpodobněji posune Tomáše Hrubého případně Martina Zemánka, kteří se již několikrát v obranné dvojici představili.

Na soupisce budou chybět také jména chilského internacionála Patricia Cisternase a Martina Stránského, kteří minulou sezonu oblékali dres Bamboochy.  Pro hru týmu sice byli přínosem, ovšem jejich zápasová docházka byla nedostačující. Ředitel klubu se rozhodl špatnou zápasovou morálku do budoucna již netolerovat. V minulosti Bamboocha nevhodným přístupem svých hráčů přicházela lacino o body, které chyběli v postupových bojích. Jak Patricio tak Martin zůstavají ovšem součástí týmu, ovšem v rezervě budou čekat na svou příležitost.

Přes všechny změny v kádru nepochybuje vedení klubu o tom, že podniklo rázný a správný krok směrem k vítězství a postupu.

Soupiska Bamboocha City vypadá následovně:

 

Brankáři:              Tomáš Šejvl

                          Petr Pivoňka

Obránci:              Petr Konečný  „C“

                         Antonín Vála

                         Tomáš Hrubý

Záložníci:             Martin Zemánek

                         Patrik Hrubý

Útočníci:              Jakub Hospodský

                         Tomas Duong

                         Ondřej Červinský

                         Štěpán Škrach

 

Rezerva:              Patricio Cisternas

                         Martin Stránský

 

Startovné činí 350kč na hráče a je splatné od 28.8. 2011 do 11.9. 2011 kdy se uskuteční první zápas. Prodlení plateb již tuto sezonu netolerujeme a budeme jí penalizovat. Děkujeme za pochopení.         

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.