Uvítání do 8. sezóny týmu Bamboocha City

31.03.2011 12:36

Velevážené publikum,

Škvára i umělé trávníky pražských hřišť pomalu rozmrzají a nedočkavě očekávají první dusot kopaček rozjařených fotbalistů. Začíná jarní sezona do které vstupuje vždy ambiciózní Bamboocha City opět s cílem umístit se na příčkách nejvyšších, bojovat do posledních sil o postup do elitnější soutěže. Kostra týmu si zachovala své zdravé jádro. Na pozici jasné brankářské jedničky bude opět předvádět svůj um neohrožený hanspaulský veterán Pivo, neprostupnou obranou zeď vytvoří tandem Ivánek, Banán a údernou útočnou fázi vyzbrojí jako již tradičně Emi se Škrachínem doplněni rychlonohým asijským technikem Tomášem a univerzální mladou puškou ToníkemJ

Přes výše zmíněné nezpochybnitelné kvality kádru však neulehlo vedení k zimnímu spánku a ulovilo na soupisku pro jarní sezonu několik zajímavých akvizic, jejichž představení proběhne na oficiálním webu v týdnu po prvním zápase.

Jediným neúspěchem se tak dá hodnotit přestup kreativního Ríši, jehož odchodem do nejmenovaného prestižního klubu však Bamboocha pokryje náklady na jeden nový míč značky Tempish.

Monumentální Stadium City of Bamboocha prošel jarní údržbou, sedačky připevněny, brankové sítě zašity, v pizzerii se již točí pivo, pec se rozehřívá a z šaten již veškerá voda odtekla do odpadu… Nic tedy nebrání začít další fotbalovou sezonu.

Bamboocha City vás tímto zve na první jarní utkání tuto neděli 3.4. od 20 hodin na Novoborské.

Sestava pro Jaro 2011:

Pivo- Ivánek, Banán, Patrik –  Martin S. , Patricio, Hrnča, T.Hrubý – Škrachino, Emi, Tomáš D., Chuck

Principál

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.