Rekapitulace jarní sezóny 09

25.06.2009 16:04

Rekapitulace sezony:

Po skvělém začátku sezony přišel herní útlum a několik nevydařených zápasů a tak nám k postupu nakonec pomohla štěstěna v podobě zaváhání Pražského pekla a kontumačního vítězství Petrovic "B". Ovšem jak se říká štěstí přeje připraveným a zároveň nebudeme příliš skromní když řekneme, že postoupila fotbalově nejšikovnější mužstva....Takže doladíme detaily a hurá do 6.ligy.

Nejlepší zápas: Partizan Východ 8:1 - zápas byl oslavou návratu Petra Konečného a Zdeňka Malíka do týmu jen zaznamenali první start v zápase s Mornou. Kvalitní soupeř si stačil škytnout až v závěru za stavu 8:0 když kreativního Zdendu podpořil výborný týmový výkon...

Nejhorší zápas: Pražská Hovada 2:3 - Bamboocha se zachovala jako Mirek Dušín když počkala na soupeře a ještě k tomu hrála ve čtyřech neboť soupeř neměl kompletní sestavu polovinu prvního poločasu. Dobrý skutek byl po zásluze potrestán neboť fyzické možnosti našeho kádru mají své hranice což se na výsledku zápasu značně podepsalo. Střelecká impotence následně dílo zkázy dokonala.

Nejlepší střelec: o první místo se podělili Zdenda Malík a Martin Zemánek s rovným počtem 15 branek. Zdeněk počet vstřelených gólu rozmnožoval ve velkém (1x5 a 1x6 gólů) zatímco Martin svým střeleckým umem rozesmutnil téměř všechny soupeře. S velkým odstupem je se 7 brankami nejlepší střelec loňského ročníku Štěpán Škrach, následuje pětigólový Karlos Páral který toho společně se Štěpán letos víc spálili. Jednou brankou přispěli i Tomášové Duong a Firek. Zajímavé je, že všechny branky obstarali vesměs ofenzivní hráči. Nejblíže brance z obránců byl zřejmě Venca Boček jehož pumelice levačkou skončila na břevně a klasicky Martin Roman jehož nebezpečné hlavičky končí ke smůle jeho i týmu většinou těsně mimo tři tyče...

Nejužitečnější hráč: Martin Zemánek - střílel důležité branky (nejvíce Buzuluk a Peklo) připravoval velké množství nebezpečných šancí pro spoluhráče a jen zranění mu neumožnilo nastoupit ke všem zápasům. Jeho přínos týmu byl v této sezoně opravdu velmi výrazný.

Nejlepší hráč: Zdeněk Malík - jeho přítomnost na hřišti je velmi znát a pozvedává úroveň zápasu. Jeho individuální dovednosti zároveň podporují zbytek týmu který s ním v sestavě hraje výrazně aktivněji.

Skokan roku: Antonín Vála - z nenápadného rychlonohého nezařaditelného klučiny se letos stal velmi agresivní a nekompromisní zadák jenž naší obranné fázi dodával více pohybu a více než o 50% zvýšil její fyzický fond. Škoda jen, že nechodil častěji. Ovšem i tak je tento fotbalista z naší juniorské líhně příslibem do budoucna.

Nejpilnější hráč: 100% účast na zápasech se podařil jen naší brankářské italské chobotnici. Honza Fiala nevynechal žádný zápas. Svými výkony si vysloužil i prodloužení smlouvy na následující sezonu. Velmi dobrou docházkou se pak mohou pochlubit také Martin Zemánek, Karel Páral, Štěpán Škrach....Některé hráče vyřadilo zranění, jiné studijní povinnosti nicméně všichni hráči si zaslouží pochvalu za přístup a výkony které odevzdali v zápasech v nichž nastoupili.

Telegraficky:

-Za zmínku stojí také neustále se rozrůstající fanouškovská základna Bamboocha City. Letošní sezona byla v tomto směru nejúspěšnější. Cestu na stadion si celkem našlo více fanoušku než má většina lidí prstů na rukou a to lze označit jako výrazný posun. V příštích sezonach by se tak v případě vzrůstající tendence mohla část rozpočtu pokrýt prodejem replik dresů a ze vstupného.
-Vrcholnému managemantu klubu se podařilo udržet si i pro následující soutěžní ročník domácí hřiště na Proseku "City of Bamboocha Stadium" s kapacitou 48 diváků.
-Generální manažer Bamboocha City Mr. Štěpán Škrach oznámil, že v přestupovém období nebude vyhledávat nové akvizice pro doplnění kádru neboť je přesvědčen, že současný mladý tým složený výhradně z odchovanců má velkou perpektivu a sílu v současném složení. Zároveň potvrdil prodloužení smluv s klíčovými hráči Václavem Bočkem, Karlem Páralem, Janem Fialou, Martinem Zemánkem a dokonce i Martinem Romanem v jehož souvislosti se dlouho spekulovalo o zájmu několika světových velkoklubů. V letní přestávce bude vedení týmu dále zejména jednat o zakoupení nové sady dresů.
-Zástupce Bamboocha City Petr Konečný vyvrátil informaci médií, že se o klub dlouhodobě zajímá zahraniční investor. V každém případě nevyvrátil, že vedení mužstva stále vyhledává strategického partnera.
-Vašek Boček udělal maturitu a v létě se podrobí drobnému chirurgickému zákroku při kterém mu bude narovnán nos jenž si poranil v zápase s Pražskými hovady.
-Letní přípava začne vrcholným turnajem Káraný Cup 2009 5.7. Tohoto mezinárodně uznávaného fotbalového turnaje se ze současného kádru Bamboocha City zúčastní jen pětice hráčů ve složení Petr Konečný, Ital, Zdenda, Ivánek a Štěpán s tím, že tým doplní hráči z juniorky.

 

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.