Bamboocha City - Válcovny plechu MS FC 6:6 (4:3)

06.09.2009 20:00

 

Velmi očekávaný debut týmu v 6.lize se odehrál tuto neděli na hřišti Zákostelní proti týmu FC Válcovny plechu, který si tuto zkušenost odbyl minulý ročník zápasem proti nám známé Bílé Pohromě a zvítězil 4:2. Na konci sezóny se umístil na 6.místě s bilancí 5-1-5. My jsme se, ale plně soustředili na svůj výkon a chtěli soupeři oplatit poslední vzájemný zápas (0:1), který se odehrál s odlišnou sestavou. Z před zápasových prognóz den před utkáním, to vypadalo, že se Bamboocha ukáže v plné síle kromě Vaška. To že postavíme po dlouhé době “2 pětky“ se moc pěkně poslouchalo, ale bohužel v den utkání přišly omluvenky od zraněného Karlose a zatoulaného kapitána Štěpána. A to 15 minut před výkopem panoval v našich řadách strach, že si spoluhráči spletli hřiště zápasu a nebudeme schopni k utkání nastoupit. Naštěstí se jednalo o utopii a konečný součet 9 lidí včetně dvou nových posil Bodlise a Tylky dával optimismus ve vítězství. Překvapivě den po zápasu naší reprezentace na Slovensku nebyl nijak zvlášť cítit alkohol. Od výkopu si fanoušek mohl vychutnávat technické a vyrovnané utkání, kde síla obou týmů je bezesporu v útočné fázi. Naše obranná činnost týmu byla poněkud zmatená i z důvodu zkušeností protihráčů a neustálého sbíhání a křížení křídel s útočníky. Soupeř se ujal rychle vedení a následně přidal i 2.gól. Nevypadalo to s námi dobře, ale naštěstí se v souboji po rychlém autovém vhazování Martina Zemánka před bránou nemýlil hlavou (konečně) Ivan a bylo sníženo. Jenže vzápětí byl opět rozdíl dvoubrankový. Po rozehrávce ovšem skvěle individuálně Malda vysunul do brejku Martina, který se zkušeně nemýlil. Po pár minutách Martin obstřelil brankáře a srovnal na 3:3. Do poločasu se uvedla i nová posila týmu z 5.ligy- Bodlis, který stanovil skóre po poločase na 4:3 a zasloužil se tak o skvělý obrat výsledku. Druhý poločas začal opět v režii Bamboochi tak jak skončil první a velké šance na zvýšení skóre zůstali bohužel neproměněné. Poté přišel trest v podobě 3 slepených gólů a nálada v týmu by se dala krájet. Do hry se poslali 4 útočníci s jedním obráncem a tlak vyvolaný útočnou sílou slavil úspěch v podobě branky Bodlise 4 minuty před koncem zápasu. Soupeř se zatáhl na vlastní půli a odkopy řešil všechny situace. Při poslední střele zápasu od Maldy se k radosti celého týmu se štěstím trefil Chuck a srovnal na konečných 6:6.

V posledních 2 sezónách jsme vždy skončili ve srovnání s ostatními ve skupině s nejlepší obranou. Tento zápas tomu ale v žádném případě neodpovídal. Góly byly zapříčiněny špatnou domluvou v celoplošně týmové obrané fázi, kdy docházelo k častému přečíslení a z toho se odvíjeli gólové situace. Italská chobotnice taky bohužel nepřidala potřebnou porcí zákroků a neustálé nadávání nepřidává nikomu. To nemluvím o zahození rukavic, což se prostě stávat nesmí. Každému se ne vždy zápas povede podle představ, ale jsme tým a tak to musí i vypadat. Zápas bezesporu skončil zaslouženou remízou, kdy se musíme poučit chybami, které tento zápas přinesl. Další zápas odehrajeme na Pražačce s týmem Befeleme, který svůj první zápas prohrál 0:7. To pro nás ale nesmí znamenat žádné podcenění, ba naopak to chce lepší připravenost i než tuto neděli. Všichni víme po minulé sezóně, že týmy jsou silné podle sestav, v jakých nastoupí a porazit může každý každého. Jsme nováčky v 6. lize, kde na špatného soupeře jen tak nenarazíme. Bamboocha City 4ever!!!

 

Bamboocha City – FC Válcovny plechu MS FC 6:6 (4:3)

 

Branky: 2x Martin Zemánek, 2x Jakub Bodlák, Martin Roman, Antonín Vála

 

Sestava: Jan Fiala #1– Petr Konečný #9, Jakub Tyl #14, Martin Roman #17- Tomáš Firek #4, Martin Zemánek #5- Zdeněk Malík #7, Jakub Bodlák #X, Antonín Vála #15

 

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.