Bamboocha City - Partizan Východ 8:1 (5:0)

29.05.2009 10:00

Krásný sobotní večer přivítal nedočkavé fanoušky na Novoborské před dalším mistrovským utkáním domácími kopáči z Bamboocha City pohledem na předzápasovou rozcvičku na zahrádce. Zdenda, Štěpán, Petr a Ivánek rozebírali soupeře před elektronickou tužkou s pulitrem v ruce. Řádně protaženi vběhli hráči opět v silné sestavě na hřiště. Před výkopem jsme se pokusili vložit Chucka do baga což se úplně neujalo, ostatní rozchytávali Itala a Ivánek si již tradičně došel několikrát za plot pro balon. V těsných modrých dresech z nichž některým lezlo břicho vlétla Bamboocha po 5 minutách zápasu na soupeře z ničeho nic jako tajfun. Ofenzivní smršť zajišťovali v poměrně zajímavé symbioze Zdenda, Martin, Karlos a Štěpán. Defenzivu dirigoval Ivánek za hromové akustické podpory mistra brankářského umu jenž se též musel činit. Byť jsme nazázeli Partizánům do poločasu 5 branek o které se postarali Štěpán (jehož dvě branky byli opět lehce kuriózní), Zdeněk a náš nejlepší střelec Martin jejich útočná snaha nebyla úplně platonická. Dobrou obrannou činnost však podpořil v průběhu celého zápasu výborným výkonem Ital. Společně tak útočné snahy soupeře velmi dobře neutralizovali.
Druhý poločas nebyl ze strany Bamboocha City 100% ve stejném nasazení jako první. Napomohlo k tomu poločasové scóre a horké počasí. Množili se tak šance soupeře. Po přesně vhozeném autu se však trefil opět Zdenda a to dokonce hlavou. Tentýž fotbalista se posléze trefil ještě dvakrát a Bamboocha už věděla, že tento zápas dotáhne do vítězného konce. Hoši partizánští ovšem nerezignovali a do poslední minuty hráli velmi svižně a snaživě. K jediné brankové situaci protihráčů došlo šest minutek před koncem zápasu po chybné rozherávce ve středu hřiště což velmi roznepokojilo naši brankářskou hvězdu až měli fanoušci strach o zda jej nepostihl srdeční kolaps. Následnou radost z vítěství už si ale vychutnával s úsměvem na rtech...
Kvalitní výkon a forma mužstva je před kličovými zápasy sezony velkým příslibem. Jen tak dál Bamboocha!!

Bamboocha City - Partizán Východ - 8:1 (5:0)

Branky: 5x Zdeněk Malík; 2x Štěpán Škrach; 1x Martin Zemánek

Sestava: Jan Fiala #1 - Martin Roman #17, Antonín Vála #15, Petr Konečný #9 - Tomáš Firek #6, Martin Zemánek #5 - Zdeněk Malík #7, Karel Páral #14, Štěpán Škrach #10 (c)

Top3 hráčů utkání: 1) Zdeněk Malík
                                   2) Jan Fiala
                                   3) Martin Roman


by Stepan

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.