Bamboocha City - Morna to zařídí FC 5:1 (3:1)

19.05.2009 16:12

Nebudeme to prodlužovat. V pořadí 6. zápas sezony jsme vyhráli. Vyhráli jsme, protože jsme byli výrazně lepší než soupeř. Byť stav 1:1 v úvodní části prvního poločasu mohl nezaujatého diváka uvést v přesvědčený, že půjde o tuhý boj o každý centimetr hřiště, hráči Bamboochy však do poločasu strhli vedení na svou stranu a zbytek zápasu poměrně v poklidu dohráli. Úkol splněn.

Dnešní zápas byl zejména večerem návratů. Ze šatny dnes po delší době vyběhl na hřiště zadák, zakladatel týmu a legenda Petr Končený #9 a jedna z hvězd předminulého ročníku Zdenda Malík #7. V šatně jsme také uvítali novice v podobě Vládi Ambruze #8 jenž se uvedl navíc výborným výkonem a přispěl tak k celkovému velmi kvalitnímu výkonu celé defenzivní formace (Martin, Chuck, Petr). Zdeněk naopak s více ofenzivními úkoly hířil aktivitou, jednu branku vstřelil a na dalších dvouch se podílel jako přihrávající. A Petr vytvořil společně s Vláďou kvalitní obranný tandem. K tomuto zápasu se nás tak sešlo jako už dlouho ne což vedlo trošičku ke zmatkům ve střídání a přeci jenom mírně rozhozené taktice :-)) Především zatímco v běžných zápasech se pereme o to kdo si půjde odpočinout, dnes chtěli být na hřišti všichni.

Utkání se hrálo opět před zaplněnými ochozy. Mezi diváky se našli i dva významní pozorovatelé ze zahraničních klubů, kteří se mimo jiné přišli podívat na Vaška Bočka jenž však trpí vředy z maturity a tak raději odpočíval před zkouškou z dospělosti. V dobré formě se tak ukázal zbytek týmu včetně v sebezapření hrajícího nedoléčeného střelce Martina Zemánka #5.

 

Bamboocha City - Morna to zařídí FC - 5:1 (3:1)

 

Góly: 2x Štěpán, Zdeněk,  Martin Zemánek,  Tomáš Firek

 

Bamboocha City - Jan Fiala #1 -  Antonín Vála #15, Martin Roman #17, Vladimír Ambruz #8, Petr Konečný #9 - Martin Zemánek #5, Tomáš Firek #6 - Zdeněk Malík #7, Karel Páral #14, Štěpán Škrach #10

 

Hráč zápasu: Vladimír Ambruz, Zdeněk Malík

 

Diváci: 6

 

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.